Adaylarin kisa ozgecmisleri;
 
 
Alp Orkan
 
Ayşegl Çolak
 
Egemen Toprak
11 Temmuz 1987 yilinda Istanbul’da dogmustur. Ilk ve orta okul egitimini Istanbulda tamamlamis olup, lise egitimini Maryland, Glenelg Country School da bitirmistir. 2010 yilinda Hofstra Universitesi Banking and Finance programindan mezun olmustur. Insaat sektorunde faaliyet gostermektedir, evli ve 2 cocuk sahibidir.  
 
Jaime Cemil Akbas, CGC

Born in 1983, Education: Samsun and McNeese University at Luisiana

Worked at Unal Construction, Ankara, Hajjir & Assoc. in Miami, PSN Consulting as design engineer and founding partner PSN Contracting

Kutay Cakmak
Kutay Cakmak , 1989 yilinda Ordu’da dogmustur.
Ordu Fen Lisesi’ni takriben , 2006 yilinda Istanbul Teknik Universitesi , Mimarlik bolumune girmistir.
2011 yilinda mimarliktan mezun olduktan sonra, meslek hayatina Istanbul’da baslamistir.
Cesitli dizayn ofislerinde yarisma deneyimlerinde bulunmustur ve sonra santiye deneyimini secip bir muddet Istanbul’da calistiktan sonra yurtdisinda calisma karari almistir.
Kisa bir askerlik disinda Rusya, kisa bir sure Romanya ve Moldova’da cesitli isler bitirdikten sonra 2020 yili basinda New York’ta Antyapi ile calismaya baslamistir.Su an Antyapi Florida’da project manager olarak gorevini surdurmektedir. Bos zamanlarinda bisiklet ve deniz sporlari ile ilgilenmektedir.
Kendisi bekardır. Ingilizce ve baslangic seviyesi Rusca bilmektedir. 
 
Mahir Yüzereroğlu
 
Sinem Karaaslan Sırma
1974 Izmir doğumlu evli (Mustafa) ve iki çocuk annesidir (Deniz ve Aras)
99 Ege Universitesi Kimya bölümü mezunu olup 2001 – 2015 arasi TC Milli Eğitim Bakanlığına baglı il ve ilçe okullarında  öğretmen olarak çalışmıştır.
2014 yılında ailece ABDye yerleşip, “öğrenmenin ve ögretmenin yaşı yoktur” temel felsefesi uyarınca çalışmakta, boş zamanlarında ailesi ile vakit geçirmeyi, yürüyüş yapmayı tercih etmektedir
 
Sinan Saip Bel
I am a hands-on automotive professional and car enthusiast who has a strong background, diverse experience, work ethic, honesty and pleasant personality, entrepreneurship and communication skills.
Managing partner of Masterpiece Auto, Miami, Florida, United States
Education: Middle East Technical Univ. MS 1997
 
AUDIT Komitesi:
 
Etik Komite:
Feray Akçay
 
Backup members:
 
 

By FTAA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *