Değerli Üyelerimiz,
Bildiğiniz üzere Coronavirüs başladığından bu yana Türkevimizde fiziki olarak bir faaliyet yapamadık ancak görüntülü haberleşmeyi kullanarak ZOOM üzerinden etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Milli günlerimiz ve bayramlarımız dahil olmak üzere “Zoom” üzerinden dokuz ayrı aktiviteyi başarıyla gerçekleştirdik ve bunların video kayıtlarını www.ftaa.com sitemizde yayınladık.
Bu sanal ortama yavaş yavaş adapte olsak da, TürkEvi’mizde bir araya gelip, çeşitli etkinlikleri tekrar heyecanla yaşamayı dört gözle bekliyoruz.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Aralık ayında üyelikleri dolan üyelerimizin aidatlarını ödemeleri gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bu çerçevede;
– Aktif üyeliğinizin geçerli olup olmadığını kontrol ediniz: https://www.ftaa.com/members-in-alphabetic-order-2018-2021/
– Üyelik mıktarları bu sayfada özetlenmiştir: https://www.ftaa.com/ftaa-members/
– Üyelik aidatlarını çekle yapmak isteyenler çeklerini, 3020 NE 32nd Ave. Ste. 123 Fort Lauderdale FL 33308 adresine gönderebilirler. (Açıklama kısmına hangi üye için olduğunu lütfen not ediniz)
– Üyelik aidatlarını elektronik ortamda ödemek isteyenler ise www.ftaa.com sitesinden ödeme yapabilirler.
Önemli not: Yeni Uye olabilmek icin para yatirilmadan once Uyelik formunun (https://www.ftaa.com/wp-content/uploads/2019/03/FTAA-Membership-Form.pdf) doldurulup FTAA yonetimine teslim edilmesi veya  contact@ftaa.com adresine gonderilmesi gerekmektedir.
– Olası sorularınız için bizlere her sene olduğu gibi Dr. Gülsen Çelik arkadaşımız yardımcı olacaktır. (Telefon 954- 638 9315 E-mail: aysegulsencelik@gmail.com)
Coronavirus aşısinin bulunmasıyla sağlığımızı emniyette hissettiğimiz zamanda derneğimizin normal aktivitelerine dönebilmesini umuyoruz.
Herkese biraz daha sabır ve sağlıklı günler diliyoruz.
 
FTAA Yönetim Kurulu

By FTAA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *