Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma gününü her sene olduğu gibi Florida Türk Amerikan Derneği olarak 10 Kasım’da Florida Türk Merkezi’nde saat 7 pm de düzenlenecektir. Siz değerli üyelerimizi etkinliğimize davet ediyoruz.

Bu özel günde, Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve 10 Kasım’a özel olarak Kaya Boztepe “Duyulmamış Yönleriyle Atatürk” başlıklı özel bir program hazırladı.

Ve tabii ki FTAA Atatürk Korosu, Atatürk’ün sevdiği şarkılarından oluşan bir repertuar sunacak.

Geleneksel 10 Kasım yemeğimizde ise Atatürk’ün en sevdigi yemek kuru fasulye ve pilav ikramımız olacak. Bu anlamlı günde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

As we do every year, the Florida Turkish-American Association is organizing a special event to commemorate the great leader Mustafa Kemal Atatürk. We cordially invite you to join us on November 10th at the Florida Turkish Center at 7 pm for this memorial event.

On this special day, marking the 100th year of our Republic and in honor of November 10th, Kaya Boztepe has prepared a unique program titled “Unheard Aspects of Atatürk.”

Also, the FTAA Ataturk Chorus will present a repertoire composed of Ataturk’s favorite songs.

During our traditional November 10th dinner, we will be serving Ataturk’s favorite dishes of beans and rice. We would be delighted to have you with us on this meaningful day.

By FTAA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *